112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verdachte overval bloemenwinkel aangehouden

Zwolle – De Zwolse politie heeft een verdachte aangehouden voor de overval in Assendorp. Even na twaalven woensdagmiddag werd aan de Assendorperstraat een bloemenwinkel overvallen. Bij de overval was sprake van bedreiging. De overvaller ging er vervolgens vandoor met een buit.

tekst gaat verder onder de foto

Foto’s © Peter Denekamp

Met meerdere politieauto’s en -motoren werd na de overval de zoektocht ingezet naar de dader. Via Burgernet werd het signalement gedeeld van de verdachte. Agenten zochten een blanke man van tussen de 25 en 40 jaar met blond haar en een vaal trainingspak.

Ook werd buurtonderzoek gedaan in onder meer de Assendorperstraat en de Eigenhaardstraat. De laatse straat is een zijstraat waar de winkel als hoekpand aan gelegen is. Winkeliers van de omliggende panden werden gevraagd om camerabeelden.

Met resultaat! Om 11 over 4 ’s middags kwam de politie met de mededeling dat een verdachte is aangehouden.

tekst gaat verder onder de foto

Getuigen gezocht

Ondanks de aanhouding is de politie nog op zoek naar getuigen van deze overval. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button