112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verdachte aangehouden voor beroving bij geldautomaat Melkmarkt

Zwolle – Donderdagmiddag 25 oktober heeft de politie een 51-jarige man uit Zwolle aangehouden die wordt verdacht van het plegen van deze beroving.

De man werd aangehouden als verdachte van meerdere winkeldiefstallen bij een warenhuis aan de Nieuwstraat in Zwolle. Deze winkeldiefstallen, waarbij hij ondermeer parfum wegnam, werden woensdag 24 – en donderdag 25 oktober gepleegd. De man voldeed echter ook aan het signalement van de dader van de beroving bij de geldautomaat aan de Melkmarkt. Hij is ingesloten en zal worden verhoord over de winkeldiefstallen en de beroving.

Op woensdagochtend om ongeveer 10.10 uur in de ochtend beroofde een man een vrouw van het geld dat zij zojuist had gepind bij een geldautomaat aan de Melkmarkt in Zwolle.

De man kwam steeds dichter bij de vrouw staan en vroeg haar wat. Vlak daarna greep hij een gedeelte van het geld uit de handen van de vrouw. Vervolgens ging hij er op de fiets vandoor in de richting van de Melkmarktstraat.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button