LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vele liefhebbers langs de A28 voor uittocht Truckstar truckers

Zwolle – Zondagmiddag en -avond stonden vele belangstellenden langs de A28 om de truckers uit te zwaaien die huiswaarts keerden van het Truckstar Festival in Assen. Bijna alle viaducten vanaf Assen stonden vol met liefhebbers. Ook hadden velen zich in de berm verschanst voorzien van comfortabele campingstoel, tafel en koelbox al dan niet met een camper of kampeerbusje voor nog meer comfort. Net voor de afslag Zwolle Noord had een vriendengroep een complete tribune gebouwd van een oplegger. Met een flesje bier in de hand en een enorme fik in de vuurkorf was het gezellig vrachtwagens kijken. En als vanouds was ook tankstation Zwolle Haerst ‘The place to be’ voor de ultieme blik op al die mooie langsrijdende trucks.

 

A28 door Zwolle

Afgelopen twee dagen konden liefhebbers op het TT circuit in Assen genieten van meer dan tweeduizend trucks tijdens het jaarlijkse Truckstar Festival. Het trukkersfeest trok meer dan 50 duizend bezoekers.

 

Was mooi trucks kieken #truckstar

Een bericht gedeeld door trucker (@julian_bier_woudenberg) op

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button