KabelkrantNieuws uit ZwolleRadioReggae ConnectionVideo Nieuws

Veertig jaar ná Marley: Rico in gesprek met Reggae Connection

Voor mij is het een moderne profeet, zowel in zijn muziek als in zijn leven.

Zwolle – “Ik zou het zelfs een soort van profeet willen noemen. Nee sterker nog, voor mij ís het een profeet. Aan het woord de Zwolse rapper Rico. Hij heeft het over Bob Marley, die vandaag precies veertig jaar geleden overleed. De Reggaewereld was na die tijd nooit meer hetzelfde. Rico was te gast bij Niek Hofman, de presentator van Reggae Connection op Radio Focus. In een twintig minuten durend interview vertelt Rico over wat Marley voor hem in zijn muziek en leven heeft betekend. Reggaekenner Niek Hofman vult Rico aan met onder andere veel prachtig gekleurde verhalen uit Jamaica.

Het hele interview met Rico is aanstaande vrijdag te beluisteren tussen 21 en 22 uur. op Radio Focus Dan draaien we ook de muziekfragmenten waar Rico en Niek het over hadden in deze video.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.
Back to top button