112 nieuwsAa-LandenNieuws uit ZwolleUit uw buurtVoorpagina

Veel blikschade na ongeval op Zwartewaterallee

Zwolle – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag rond tien over half één uitgerukt voor een ongeval op de kruising van de Zwartewaterallee met de Rijnlaan in de wijk de Aa-landen. Niemand raakte gewond.

Een personenauto rijdende op de Zwartewaterallee botste frontaal in de rechterflank van een bestelbus rijdende op de Rijnlaan.

De ambulancedienst heeft de betrokken bestuurders nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. De uitgerukte brandweer kon onverrichter zake terugkeren naar de kazerne.

Beide auto’s raakten flink beschadigd en zijn door een berger afgesleept. De aanrijding veroorzaakte enige hinder voor het verkeer op de Rijnlaan nabij het winkelcentrum Aa-landen en de Zwartewaterallee.

Het ongeval veroorzaakte hinder voor het verkeer op de Zwartewaterallee.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button