Nieuws uit ZwolleSport

Vechtsportschool Tabonon houdt kickboksgala in discotheek Leeren Lampe

Zwolle – Vechtsportschool Tabonon houdt op zaterdag 7 maart het kickboksgala Matsuri in uitgaanscentrum de Leeren Lampe in Raalte. Een uniek evenement waarbij leden van de vechtsportschool de kans krijgen om de ervaring van een kickboks- of MMA-wedstrijd op te doen.

Het is het vijfde gala van de snelgroeiende boksschool met inmiddels twee vestigingen in Zwolle en een in Raalte. Tijdens het gala stappen zestig leden van vechtsportschool Tabonon in de ring voor een potje kickboksen of MMA. De deelnemers komen uit verschillende leeftijdscategorieën: van 10 tot 65 jaar!

Matsuri betekent feestje in het Japans. Voor die naam is niet zomaar gekozen, want het gala is een feest voor elke vechtsportliefhebber. Matsuri is een uniek evenement voor leden van de vechtsportschool die twijfelen of ze een wedstrijdvechter willen worden. Dankzij de Matsuri kunnen ze de ervaring van een kickboks- of MMA-wedstrijd opdoen. Toeschouwers kunnen hun hart ophalen bij de vele partijen en krijgen zo een goede indruk van de vechtsport.

Eerste van Nederland

,,Wij zijn de eerste vechtsportschool van Nederland die zo’n evenement organiseerde. Niet iedereen heeft ambitie om gelijk professionele wedstrijden te vechten. Op deze manier bieden wij leden de kans om een geweldige ervaring op te doen én hun familie en vrienden te laten zien wat de sport en sfeer bij ons inhoudt’’, zegt Hanieh van Vilsteren van Tabonon. Vechtschool Tabonon organiseerde het gala voor het eerst in 2017.

Professionele jury en scheidsrechter
De partijen worden gejureerd door een professionele jury Edward en Ciska Strijkert vanuit de kickboksbond W.F.C.A.

Viptafel

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een viptafel te reserveren. Geïnteresseerd? Bel dan met tel: 06 5233 1133 Of stuur een e-mail naar info@tabonon.nl.

Goed doel

Met het evenement haalt Tabonon geld op voor stichting ‘Hulp voor Helden’. Deze stichting bevordert het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront met verschillende projecten zoals bijvoorbeeld een hulphond.

Het gala begint zaterdag 7 maart om 12.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Voor de diehards is er daarna nog een afterparty in uitgaanscentrum De Leeren Lampe. Kaartjes reserveren kan via https://captainticket.nl/ticketshop/tabonon/event/197/. Aan de deur worden ook kaartjes verkocht. In de voorverkoop kost een kaartje 18 euro en aan de deur 22,50 euro.

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close