EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

V&D opent woensdag voor drie weken – Wat je allemaal wilt weten!

Zwolle – Aanstaande woensdag 23 maart begint de finale uitverkoop bij de V&D winkel in Zwolle. Drie weken later op 14 april gaat de winkel definitief sluiten. In Zwolle wordt dus maar drie weken uitverkocht. In andere steden zoals Hengelo, Apeldoorn en Arnhem is de uitverkoop vier weken.

Openingstijden

De woordvoerder van de curatoren zegt het volgende over de finale verkoop: ‘We gaan in Zwolle open volgens de normale openingstijden. Dit betekent dat we ook op koopavonden en koopzondagen open zullen zijn.’

Voor Zwolle betekent dit dus dat de V&D deze woensdag om 9.30 uur open gaat tot 18.00 uur ’s avonds. Daarnaast zal V&D de koopzondag van 3 april meedraaien.

Openingstijden

Ma.12:0018:00

Di.09:3018:00

Woe.09:3018:00

Do.09:3021:00

Vr.09:3018:00

Za.09:3018:00

Opbrengst

De volledige opbrengst van de uitverkoop gaat naar de schuldeisers als uitkeringsinstantie UWV, verhuurders, diverse leveranciers en de curatoren zelf.

Kassa medewerkers

De mensen achter de kassa worden ingehuurd via het uitzendbureau en zullen voormalige bedrijfsleiders zijn en enkele ex-medewerkers.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen helaas niet meer geaccepteerd worden.

Voorraad

Welke spullen er nog in de winkel liggen is niet bekend. Veel restvoorraden zijn al in een eerder stadium verkocht.

Kortingen

Volgens de woordvoerder worden de restanten tegen hoge kortingen verkocht. Te denken valt aan kortingen van 20 tot 60 procent.

La Place

De La Place blijft tijdens de uitverkoop gesloten.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button