Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

Vanavond op TV: ‘PEC SPECIAL 2020′

Zwolle – We zijn het niet gewend: een leeg stadion, het missen van je naaste vrienden en familie of nog erger: het overlijden van een dierbaar iemand tijdens deze donkere periode. Echter is het ook een tijd van bijzondere initiatieven en samenwerkingen om wél bij stil te staan! Met deze ‘PEC SPECIAL’ slaan Zwolse artiesten en bedrijven de handen ineen met het Zwols supporterscollectief. De special begint met een online memorial en wordt opgevolgd met een spectaculaire live-set vanaf Vak Noord door de Zwolse DJ’s Maximilian & Propulsive! Verwacht veel muziek van eigen ‘Zwolse’ bodem, waaronder de nieuwe plaat van beide DJ’s! Opvolgend draait Propulsive zelf nog een live-set met eigen muziek. De technische productie is in handen van Inspiration Productions, Party Senations & Light Peformance en dit alles is vastgelegd door Nexlevel Fotografie! Een volledig Zwolse samenwerking vanuit één van Zwolle’s bekendste iconen: Het MAC3PARK stadion!

Vanuit alle samenwerkende partijen wensen wij PEC Zwolle een voorspoedig 2021.

Vanavond op TV (RTV Focus Zwolle):
Ziggo: Kanaal 44
KPN: Kanaal 1396

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button