Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vakantieweer UPDATE Zwolle – Tropische waarden eind van de week

Door Weerstation Zwolle – Het is momenteel even droog, maar straks vanuit het westen kans op (lichte) regen. Later vanavond en vannacht droog met af en toe wolkenvelden. De minimumtemperatuur daalt naar een graad of 14. De wind is eerst zuidwest, maar draait later in de nacht naar het westen toe en is zwak.

Morgen

Morgen is het de gehele dag droog en schijnt de zon van tijd tot tijd. Wel is er hoge bewolking aanwezig, maar de zon belemmerd zich daar niet veel aan. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 22. De wind is eerst westelijk, maar draait in de loop van de dag naar het noorden toe en blijft zwak.

Morgenavond en nacht naar dinsdag blijft het droog en is het helder. De minimumtemperatuur ligt tussen de 14-16 graden bij een eerst noordelijke, maar later noordoostelijke tot oostelijke wind en is zwak.

Tropische waarden

De dagen daarna kruipt de temperatuur verder omhoog met op donderdag tot en met zaterdag tropische waarden, wel neemt vanaf donderdag de kans op regen en onweersbuien toe.

De enige en echte weerdienst van Zwolle. Weerstation Zwolle is een unieke samenwerking tussen WeerOverijssel ,Art_Of_Thunders & HetWeerMetMatthijs.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren