Nieuws uit ZwolleUit agendaVoorpagina

Vakantie Tip #3: Naar stuwcomplex Vechterweerd in Dalfsen

Gratis voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Zwolle – Zaterdag is de sluiswachterswoning bij de stuw Vechterweerd geopend voor het publiek. In de woning kun je informatie over de Vecht krijgen. Ook zijn leuke er struinopdrachten voor buiten en kan je genieten van de omgeving van de Vecht.

Het stuwcomplex Vechterweerd bij Dalfsen is een druk bezochte locatie, zeker in de zomerperiode. Het is een knooppunt voor fietsers, wandelaars en pleziervaart. De sluiwachterswoning is zaterdag geopend van tien uur ’s ochtends tot vier uur in de middag.

Veel plezier!


  • Het bezoek aan Vechterweerd en deelname aan de activiteiten is gratis.
Neem een rugzakje mee met heerlijke croissantjes, kaiserbroodjes of ander lekkers die je ’s ochtends even samen haalt bij de supermarkt. 4 luxe broodjes voor € 1,- bij de supermarkt. Pak melk € 0,80-. En vergeet niet het picknickkleed in te pakken. Succes verzekerd,
RTV Focus geeft jou deze zomer de beste ideeën voor een dagje eropuit met de kinderen. Niet de dure pretparken maar leuke (bijna) gratis uittjes. We proberen voor nog geen 15 euro per week een leuk pakket voor je samen te stellen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Kijken of het ons lukt?!

Gerelateerde artikelen

Back to top button