Nieuws uit ZwolleUit agendaVoorpagina

Vakantie Tip #1: Gezellige Blauwvingerdag met de Rode Lantaarn

Zwolle – Gezellig in de stad! Het is vandaag weer Blauwvingerdag. Kom je ook kijken bij één van de grootste braderieën van Nederland? Want de marktkoopmannen staan er weer. Populair zijn natuurlijk de bakken met koopjes. Van 3 zomerjurkjes voor 5 euro tot de ‘echte’ Italian design tassen. Dat het soms de opruiming van de opruiming van 5 jaar geleden is mag de pret niet drukken. De marktkoopvrouw op de foto verkoopt bijzondere jurken en kleding voor een echt Ibiza / Hippie look. Als je daar niet mee in de vakantiestemming komt weten wij het ook niet meer. Blauwvingerdag van 10.00 tot 17.00 uur

Muziek van de Rode Lantaarn

Vandaag is het ook extra gezellig met de muziek van de Rode Lantaarn. Hij schuimt de straten af en brengt muziek en gezelligheid voor jong en oud. Een nostalgische verschijning maar met een verrassend modern geluid! Zijn wonder accordeon klinkt vol en groots als een soort Eenmansorkest. Van oude volksliedjes tot moderne meezingers. De Rode Lantaarn kom je tegen in de binnenstad van 12:00 – 16:00.

Je vindt de braderie in het centrum van Zwolle, in de volgende straten:
Diezerstraat – Grote Markt – Luttekestraat – Oude Vismarkt – Gasthuisplein – Roggenstraat – Het Eiland – Achter de Broeren.

Ook op 24 en 31 juli is het Blauwvingerdag in het centrum van Zwolle.


Kosten

Toegang gratis.

Wil je je kinderen verrassen? Ze zijn vaak al blij met een lekker ijsje of een kaassstengel van de markt.
RTV Focus geeft jou deze zomer de beste ideeën voor een dagje eropuit met de kinderen. Niet de dure pretparken maar leuke (bijna) gratis uitjes. We proberen voor nog geen 15 euro per week een leuk pakket voor je samen te stellen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Kijken of het ons lukt?!

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button