Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vacature journalist : Omroepen werken samen aan versterking lokale journalistiek

Zwolle – Lokale omroepen, regionale omroepen en de NOS gaan zich een jaar lang samen inzetten om de nieuwsvoorziening in Nederland op lokaal niveau te versterken. Ook RTV Focus Zwolle doet mee aan dit project.

De NOS neemt ruim zestig journalisten aan die in de regio aan de slag gaan en lokaal worden aangestuurd. Doel is om de nieuwsvoorziening en de samenwerking tussen landelijke, regionale en lokale omroepen te versterken. Daarnaast is het de bedoeling dat journalistiek talent de kans krijgt zich te ontwikkelen. Het project start op 1 mei en duurt een jaar.

Vacatures

RTV Focus Zwolle is een van de omroepen waar een journalist een plek zal krijgen in het kader van dit project. Heb jij interesse om de lokale journalistiek te versterken? Solliciteer dan deze week nog.

Vacatures

 

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button