Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Update: vier spelers PEC Zwolle definitief opgeroepen

Na de uitwedstrijd tegen NAC Breda van zondag, vindt er een internationale speelweek plaats. Vorige week berichten we over de grote hoeveelheid aan spelers die in de diverse voorselecties waren opgenomen. Tomáš Necid, Jesper Drost, Jody Lukoki en Nikos Ioannidis zijn alsnog afgevallen. Hieronder zie je het overzicht van spelers die in de definitieve selectie zitten van de diverse nationale elftallen.

Trent Sainsbury


De verdediger zat al vaker bij de selectie van Australië, maar kwam nog nooit voor zijn land binnen de lijnen. Wellicht dat zijn recente sterke optredens in het eerste van PEC Zwolle hem zijn eerste ‘cap’ opleveren. Sainsbury zit in ieder geval bij de selectie voor de oefeninterlands tegen België in Luik en Saudi-Arabië in Londen.

Ryan Thomas


De jonge middenvelder is opgeroepen voor een oefeninterland van Nieuw Zeeland. Thomas komt zodoende in aanmerking voor een derde interland uit zijn carrière. Plaats van handeling is Tashkent, tegenstander Oezbekistan.

Mustafa Saymak


Mustafa Saymak zit in de definitieve selectie van Jong Oranje. Donderdag 4 september speelt Jong Oranje tegen Georgië in de Adelaarshorst in Deventer. Vier dagen later volgt het laatste groepsduel in Tilburg tegen de talenten van Slowakije. Aftrap van beide wedstrijden is om 18.30 uur. In deze twee duels kan Jong Oranje zich plaatsen voor de play-offs die nodig zijn om het EK te halen.

Thomas Lam


De verdediger die recentelijk werd overgenomen van AZ is geselecteerd voor Jong Finland. Ook dit betreft een EK-kwalificatiewedstrijd. Tegenstander is Jong Wales, er wordt gespeeld in het Finse Turku.

Gerelateerde artikelen

Back to top button