112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

[Update] Politie lost waarschuwingsschot na bedreiging met mes

Zwolle – [Update] De man die zaterdagavond 27 augustus is aangehouden voor het lek steken van de banden van een politievoertuig en het bedreigen van een politieagent met een mes is een 34-jarige Zwollenaar.

Een 25-jarige vrouw uit Zwolle die samen met de man was werd eveneens aangehouden voor de vernieling aan de politieauto. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten. Het mes is ter plaatse aangetroffen en voor onderzoek in beslag genomen.

Zwolle – De politie heeft zaterdagavond 27 augustus een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Houtsnijderstraat. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. De verdachte (gegevens nog onbekend) werd aangehouden.

Rond 23.20 uur kreeg de politie een melding dat een man de banden van een politievoertuig aan het lek steken was. Het voertuig stond geparkeerd aan de Werkerlaan bij het winkelcentrum. Aan de hand van een signalement ging de politie op zoek naar de verdachte. Deze werd rond 23.30 uur aangetroffen op de Houtsnijderstraat ter hoogte van de Pottenbakkerstraat. Toen de agenten de man wilden aanhouden bedreigde hij hen met een mes. Daarbij voelden de agenten zich genoodzaakt een waarschuwingsschot af te geven. De man kon even daarna worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. Ook is de politie een (technisch) onderzoek gestart.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Back to top button