112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

(Update 11:50) Code Geel: lokaal kans op gladheid Regio Zwolle

Zwolle – Update – 11:50 -In de provincies Groningen, Drenthe en Friesland geldt een weeralarm. Code rood is van kracht voor grootschalige gladheid als gevolg van ijzel. Ook in de kop van Overijssel en in de Noordoostpolder kan lokaal nog gladheid voorkomen.

Vanmiddag trekt een neerslagzone over het land. In het noordoosten kan de neerslag opnieuw aanleiding geven tot ijzel en/of sneeuw en dan in grotere hoeveelheden. In het uiterste noordoosten houdt de gladheid aan tot vanavond laat.

Bovendien komen vanavond en vannacht in het noord(west)elijk kustgebied zware windstoten voor van 90-100 km/uur.

Zwolle – Update 06:45 – In de provincies Drenthe, Groningen en Friesland geldt een weeralarm. Code rood is van kracht voor grootschalige gladheid als gevolg van ijzel.

Voor de provincies Flevoland, Overijssel en op de Wadden blijft code oranje van kracht. In Noord-Gelderland kan het eerst plaatselijk glad zijn door ijzel, hiervoor geldt nog een code geel.

Vanmiddag trekt een neerslagzone over het land. In het noordoosten kan de neerslag opnieuw aanleiding geven voor ijzel en/of sneeuw en dan in grotere hoeveelheden. In het uiterste noordoosten houdt de gladheid aan tot vanavond laat.

Bovendien komen vanavond en vannacht in het noord(west)elijk kustgebied zware windstoten voor van 90-100 km/uur.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button