Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

University of Dance presenteert Manuel Broekman en Géza Weisz

Na een afwezigheid van iets meer dan een jaar maakt University Of Dance zaterdag 18 april haar terugkeer in Hedon. UOD brengt internationale en nationale artiesten naar Zwolle met deze editie multi-talenten Géza Weisz & Manuel Broekman. Niet alleen met films (o.a. Homies) trekken de mannen volle zalen maar ook als dj- duo weten de heren indruk te maken. De line-up bestaat verder uit het eclectische Giocatori, residents Condance en opkomende Zwolse dj Bob Holtkamp. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen.

Line-up

Toen bekend werd gemaakt dat Manuel Broekman en Géza Weisz de headliners zijn van de aankomende editie van UOD waren de Early Bird tickets in een mum van tijd uitverkocht. Broekman en Weisz stelen namelijk niet alleen de show op de filmset maar weten vanachter de draaitafels een zeer aanstekelijke set te brengen. Een opzwepende mix van house tot R&B. Naast Geza en Manuel is er een line-up samengesteld met de crème de la crème van Zwolle en omgeving, van Giocatori en Condance tot local hero Bob Holtkamp.

Giocatori
Het Eclectische trio Giocatori – bestaande uit Celvin, Dennis en Jorik – is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op o.a. Solar, Tomorrowland, Defqon1 en Hotspot Festival.

Condance
De residents van University of Dance, mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit meerdere genres heeft het drietal van Condance snel bekendheid verworven.

Last but not least is het de beurt aan Bob Holtkamp, een fanatieke Tech-House, Deep-house, Garage & latin DJ uit Zwolle. In 2013 zette hij de eerste grote stappen de muziek wereld in en toen ging het hard: Hij won Kunstbende Overijssel en de Zwolle editie van de Dancetour DJ Knock Out.


UNIVERSITY OF DANCE: GEZA WEISZ & MANUEL BROEKMAN GIOCATORI / CONDANCE / BOB HOLTKAMP

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 18 april
Open / aanvang: 23:00 uur
Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur)

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

 

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button