EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Uitstel betaling: consequenties voor het V&D publiek in Zwolle

V & D kan niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen en heeft daarom van de rechtbank uitstel tot betaling gekregen.
In de komende periode zullen alle vestigingen van V&D en La Place, waaronder die in Zwolle, open blijven. Totdat is bepaald of en hoe het bedrijf eventueel kan worden voorgezet.
Maar wat heeft dat nu voor consequenties voor het Zwolse V&D publiek. Onderstaand een overzicht:

V&D Cadeaukaarten

In verband met de op 22 december jl. uitgesproken surseance van betaling van V&D en La Place, kunnen de V&D cadeaukaarten tot nader order niet ingewisseld worden. V&D raadt haar klanten aan  de berichtgeving op de website in de gaten te houden.

Aanbetalingen

Mensen die een aanbetaling gedaan hebben op een of meerdere artikelen krijgen deze niet uitgeleverd. Door de uitstel van betaling is uitlevering niet mogelijk. Klanten worden gevraagd om op de website het aanbetaling formulier in te vullen. U heeft dezelfde rechten als andere schuldeisers. Hierbij is het wel zo dat banken, werknemers en belastingdienst voor gaan.

Reparatie

Artikel die ter reparatie zijn aangeboden en nog niet retour zijn ontvangen kunnen niet allemaal afgewikkeld worden. Klanten wordt gevraagd het reparatieformulier in te vullen op de site.

Retouren op online bestellingen en winkelaankopen

Mensen die een online bestellingen hebben ontvangen of een winkelaankoop hebben gedaan maar wouden ruilen of geld terug wouden kunnen geen gebruik maken van de retourregeling. Door de uitstel van betaling is retourneren op dit moment niet mogelijk (niet in de winkel en niet per post). Wel kan een retourformulier worden ingevuld waar de wens tot retourneren kan worden geregistreerd. Let wel: de artikelen zijn vaak al door de klant betaald.

Formulieren V&D

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button