KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoer

Uitnodiging: ‘Lijn 2 Holtenbroek per direct terug’

Zwolle – Ook de actiegroep gaat creatief in coronatijd aan de slag! In plaats van een fysieke bijeenkomst, organiseren zij op 10 maart aanstaande een online-bijeenkomst. De bijeenkomst is voor heel Zwolle.
Doel van hun bijeenkomst is kennis maken met de actiegroep Holtenbroek, vertellen wat hun doel is en mensen die last ondervinden van de huidige situatie met het openbaar vervoer een gezicht en stem geven. Daarnaast hebben zij als gastsprekers, Driezorg bewoners, vertegenwoordigers van de Seniorenraad en Toegankelijk Zwolle. Ook leden van de Socialistische partij sluiten hierbij aan. In het programma is ook rekening gehouden met ruimte voor inbreng van het publiek. De wijkmanager van Holtenbroek zorgt dat het programma soepel verloopt.

Oproep: Actiegroep nodigt in het bijzonder ook lotgenoten uit Aa-landen, Berkum en Zwolle-Zuid uit om hun verhaal met Zwolle te delen. Meld je vóór 10 maart per e-mail aan. Je wordt aan het programma toegevoegd. De beschikbare ruimte is beperkt dus wees er snel bij.

Capaciteit: Maximaal kan 100 mensen de bijeenkomst online bijwonnen.

Deelnemen: Meld je vóór 10 maart via de mail aan, je ontvangt per mail een link waarmee je toegang tot de bijeenkomst krijgt.

E-mailadres: Stuur een mail naar: buslijnholtenbroekzwolle@gmail.com

Datum: 10 maart 2021

Duur: Aanvang 18:30 uur en einde 20:00 uur

Locatie: Online

Gerelateerde artikelen

Back to top button