Back to the rootsMemory LaneRadio

Uit je dak bij Back to the Roots

of lekker relaxen op Memory Lane

Zwolle – Theo heeft er weer zin in vandaag. Natuurlijk heeft hij dat altijd als hij achter een mengtafel kruipt. Maar vandaag gaat ie even echt uit zijn bol met een trio stampers. Achtereenvolgens the Sweet, Led Zeppelin en AC/DC knallen uit je speakers. In het tweede uur bewijst hij dat je ook van het iets rustiger werk volop kunt genieten. Dat wist je natuurlijk al, als je ook vóór Back to the Roots inschakelt en samen met Eline Boerhof de herfst verjaagt. Aan de hand van Neil Diamond en veel van zijn tijdgenoten wandel je over Memory Lane helemaal naar het begin van de popmuziek.

Schakel hier rechtstreeks naar Radio Focus en luister mee naar onze toppers van de woensdagavond
19.00 – 20.00 uur Memory Lane met Eline Boerhof
20.00 – 22.00 uur Back to the Roots met Theo van Tuil
Radio Focus

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button