LevensbeschouwingNieuws uit ZwolleVoorpagina

Herdenken van overledenen met Allerzielen in Dominicanenkerk

Zwolle – Op donderdag 2 november viert de Rooms Katholieke kerk Allerzielen.
Een dag om onze dierbare overledenen te gedenken. Iedereen is van 10.00 uur tot en met 16.30 uur welkom in de kerk om een ​​kaarsje op te steken, te bidden en / of de naam op te schrijven van degene die u mist.
’s Avonds zijn er een Allerzielenviering voor de nabestaanden van de overledenen die vanuit deze kerk een uitvaart hadden. Deze begint om 19.00 uur.

Iedereen kan de vieringen rechtstreeks en gratis meekijken via kerkdienstgemist: www.kerkdienstgemist.nl

ALS JE IEMAND MIST (7+)
Op donderdag 2 november is het Allerzielen, de dag waarop je kunt terugdenken aan wie overleden zijn. Is er iemand die jij mist?
Kom op zaterdagmiddag 28 oktober naar de Dominicanenkerk om te knutselen en zo terug te denken aan wie jij mist. Misschien had diegene wel hobby’s die je kunt natekenen, of gekke trekjes, of altijd dezelfde kleren aan.
De kunstwerken worden na afloop in de Dominicanenkerk opgehangen, om zo alle overledenen weer even in het licht te zetten.
Geef je op door van tevoren een ticket te kopen, want er is plek voor 12 kinderen. De workshop is voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en wordt gegeven door Imre Onderbeke en Luuk Tuchner.
za 28 okt | 14.00 – 16.00 | bovenoratorium | €2,50

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button