112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpaginaZwolle-Zuid

Tweede fietser gewond deze week op Vos van Steenwijklaan

Zwolle – Een fietsster is zaterdag gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde op de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan. Het is de tweede keer deze week dat hier een fietser gewond is geraakt.

De vrouw fietste rond één uur ’s middags over Burgemeester de Vos van Steenwijklaan. Ter hoogte van de Landsheerlaan reed een automobilist haar aan. De vrouw kwam ten val en raakte hierdoor gewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het Isala ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend.

De elektrische fiets raakte flink beschadigd. De auto liep ook schade op. Onder meer de rechtvoorband raakte lek door de botsing.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button