Muziek

Tweede editie My Generation met set Navarone in Hedon

Zwolle – Na een eerste editie met Claw Boys Claw keert My Generation zaterdag 5 maart terug naar Hedon. De dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje, neemt ditmaal de vrienden van Navarone mee voor een optreden. DJ El Salvo tovert de zaal om naar een intieme avondclub met dansvloervullers uiteenlopend van Pharrell Williams, Curtis Mayfield, David Bowie en Lou Reed.

My Generation invites Navarone

Navarone is een veelzijdige rockband met een ijzersterke live-reputatie. Ze combineren elementen uit soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. De Nijmeegse/Amsterdamse formatie is als energieke live-act een graag geziene gast op de festivals. In 2014 verscheen hun tweede studioalbum Vim And Vigor dat een groei liet zien naar een meer volwassen, ontketend en experimenterend Navarone. In de loop van 2016 verschijnt een nieuw album.

Soundtracks of their life

De heren van Navarone zijn speciaal uitgenodigd voor deze avond en gaan een aantal eigen nummers spelen. Daarnaast zijn zij de uitdaging aangegaan om een drietal nummers te selecteren die hun het meest geïnspireerd hebben. Deze “soundtracks of their life” gaan ze uiteraard ook spelen. DJ El Salvo zal hier vervolgens op de juiste manier inspelen.

MY GENERATION
Ft. NAVARONE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 5 maart
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,00

Tickets

Gerelateerde artikelen

Back to top button