EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twee Zwolse terrassen in Terras Top 100 van Misset Horeca

Zwolle – Het vaktijdschrift Misset Horeca publiceert jaarlijks de Terras Top 100. Dit jaar komen ook twee Zwolse terrassen voor in de ranglijst.  Zowel het terras van Las Rosas als die van de Agnietenberg vallen in de smaak bij de hury. Op welke plaats binnen de Top 100 ze precies zijn geëindigd is nog onduidelijk. Dat wordt op 4 juli bekend gemaakt.

Snelheid bediening

Bij de terras verkiezing worden de aangemelde terrassen bezocht door mystery guests en een vakjury. Er wordt op een groot aantal punten gelet. Bijvoorbeeld op de snelheid van bediening. ‘Snelheid -zonder dat het opdringerig wordt- is fijn voor de gast en goed voor het bedrijf. Een tweede drankje, het bord snel op tafel, afrekenen omdat je snel weg moet.’, aldus Misset

Wiebelende terrastafels

Ook wordt er gelet op de uitstraling. ‘Heeft een terras stopkracht, maar ook: als er kussentjes liggen, liggen ze netjes en ontbreken er niet één of twee ergens. Is het terrasmeubilair schoon en -grote ergernis- wiebelen de tafels niet. Ook brengt de vakjury dit jaar een bezoekje aan de toiletten. Horen die bij het terras? Nou, zeker wel bij een terrasbezoek en hoe groot is dan de teleurstelling als de wc niet schoon is?’ schrijft Misset op haar website.

Personeel maakt het verschil

Maar dat is niet het enige waar een aantrekkelijk terras aan moet voldoen. We willen als gast allemaal begroet worden door een goed verzorgde ober die je netjes te woord staat. En natuurlijk moet er op de juiste manier uitgeserveerd worden en wil je fatsoenlijk afrekenen.

Een plek bij de beste honderd van Nederland is de ultieme beloning voor een horecaonderneming.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button