112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twee scooterongevallen op één dag in Stationsbuurt

Zwolle – Een scooterrijder is donderdagochtend rond 9 uur gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Van Karnebeekstraat.

Een uit de Enkstraat komende automobilist verzuimde voorrang te verlenen waardoor hij in botsing kwam met de op de Van Karnebeekstraat rijdende scooter. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel door de ambulancedienst overgebracht naar het Isala Ziekenhuis.

Van Karnebeekstraat – Foto © Peter Denekamp

Plaats op kaart bij benadering:

Opnieuw raak op Stationsplein

Donderdagmiddag rond kwart voor vijf was het wederom raak in de stationsbuurt met een scooter. Ditmaal werd een scooter aangereden door een lijnbus op het Stationsplein.

De scooter komende vanaf de Westerlaan verleende geen voorrang aan de 21-meter lange CapaCity-bus van Syntus.

Medewerkers van NS Veiligheid & Service verleenden eerste hulp aan de scooterbestuurster. Na controle door de ambulancedienst bleek het letsel mee te vallen.

“Ze mag van geluk spreken dat ze er maar één schrammetje aan heeft overgehouden”, zegt een politieagent ter plaatse, nog eens kijkende naar het grote, blauwe gevaarte dat tegen haar aan botste.

Foto © Peter Denekamp

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button