Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

TV programma ‘Zwolle beweegt’ met SportService Zwolle op RTV Focus

Zwolle – Vanaf a.s. maandag 6 april kunnen Zwollenaren meedoen aan ‘Zwolle beweegt’ via een dagelijkse uitzending van RTV Focus op www.rtvfocuszwolle.nl Senioren, mensen met een beperking maar ook de doorsnee volwassenen worden uitgedaagd om thuis in beweging te blijven op een laagdrempelige manier. Zwolle Beweegt heeft een eigen instructeur. “Onze collega Maaike van Vugt, buurtsportcoach SportService Zwolle is vanaf 6 april iedere dag in de huiskamer te zien vanaf 10 uur.”, zo laat SportService Zwolle weten.

De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. Ouderen, mensen met een beperking maar ook jong volwassenen kunnen hiermee gewoon in beweging blijven. “We richten ons op de ouderen maar iedereen kan meedoen. “Het is lekker laagdrempelig en een goed begin van de dag”, vertelt Roger Knoops. Op de website van SportService Zwolle komt a.s. maandag een directe link naar de juiste pagina.

Bewegen op locatie – 8 april

Om de sociale wensen te beantwoorden probeert Sportservice Zwolle voor senioren en mensen met een beperking ook op locatie te komen waar men met elkaar kan bewegen op gepaste afstand. Woensdag 8 april gaan de buurtsportcoaches van Sportservice Zwolle vanaf 9.30 uur op diverse plekken bij Huis Assendorp beweegactiviteiten aanbieden. Zo blijft men in beweging en is men op gepaste afstand niet alleen. “Aanstaande woensdag is, hopen wij, het begin van meerdere locaties waarbij wij beweging kunnen aanbieden. Als organisaties hier gebruik van willen maken, kunnen ze altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website”, aldus Roger Knoops, Manager SportService Zwolle.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button