Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Troostknuffels zoeken een naam

De provincie Overijssel heeft een prijsvraag uitgeschreven voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 van alle basisscholen in Overijssel. De kinderen kunnen tot 16 november twee namen verzinnen voor de nieuwe provinciale troostknuffels. Troostknuffels zijn twee beertjes, die kinderen uitgereikt krijgen als ze op de provinciale weg iets ernstigs meemaken, zoals een ongeluk of autopech, en een van de provinciale weginspecteurs is ter plaatse. Hij heeft de beertjes in de auto.

De kinderen kunnen via hun ouders/verzorgers de namen indienen op de website www.overijssel.nl/berenopdeweg. Op de website zijn foto’s, een filmpje en een kleurplaat van de beertjes te vinden. De prijswinnaar ontvangt niet alleen de twee beertjes, maar ook een leuke verrassing.

Kijk voor meer informatie op www.overijssel.nl/berenopdeweg.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button