American AvenueRadio

Travelin thru the States in American Avenue

Zwolle – Denk je aan Amerika dan denk je aan eindeloze snelwegen, oneindige uitzichten en een eeuwig veranderend landschap. Een verzameling van verschillende staten die zelfs de gemiddelde Amerikaan niet allemaal kan bezoeken in zijn leven… Behalve Johnny Cash dan; We beginnen deze American Avenue met zijn bewering dat hij overal geweest is: “I’ve been everywhere”!

American Avenue
Iedere dinsdagavond 19.00 – 20.00 uur
Radio Focus, presentatie Dirk van Coevorden
Klik hier om live te luisteren

Vervolgens reizen we muzikaal mee met Townes van Zandt, Steve Earle, Lucinda Williams, John Hiatt, Darrell Scott, Ry Cooder en nog een aantal andere rusteloze zielen door de USA, van New York tot Californie… Zet je hoed en je zonnebril op, trek je laarzen aan en waan je even een reiziger door het uitgestrekte land van Amerika!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button