HandbalNieuws uit ZwolleSport

Travelbags/HV Zwolle dames-1 neemt de punten mee naar huis

Zwolle – Zaterdag stond de wedstrijd Wesepe dames-1 – Travelbags/HV Zwolle dames-1 op het programma. Wesepe stond op de zevende en de Zwolse dames op de zesde. Om een gat van drie punten te maken moest Travelbags/HV Zwolle deze wedstrijd winnen.

Het fluitsignaal ging om zeven uur ’s avonds. De wedstrijd ging vanaf het begin redelijk gelijk op. De dames van Wesepe maakten het eerste doelpunt via de cirkel. De dekking van Zwolle stond nog niet sterk genoeg en het terug-verdedigen moest nog sneller. Bij een 7-4 achterstand begon het bij Zwolle te lopen Er kwamen snelle aanvallen, de dekking stond sterk en er werd zeven keer achter elkaar gescoord. Hierdoor wist Zwolle de stand om te draaien naar 7-11. De dames waren positief en werkten hard als een team. Met een stand van 11-13 was het rust.

Ook de tweede helft ging het weer gelijk op. Daar waar Zwolle het net wist te vinden, wist ook Wesepe deze te vinden. Dit resulteerde in een spannende tweede helft, waar beide teams hard streden voor de winst. Bij een stand van 26 tegen 29 klonk het eindsignaal en wist Zwolle de punten mee naar huis te nemen.

Aankomende zondag 17 maart spelen de dames thuis in Sporthal Zwolle-Zuid om 13.00 uur tegen T.V.O. dames-1.