112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Update – Traumahelikopter opgeroepen voor incident in Zwolle Zuid

Foto's ©Peter Denekamp

Zwolle – UPDATE – Bij de in de school gevestigde Kinderopvang is een baby van 4 maanden oud in de slaap overleden. De opgeroepen traumahelikopter mocht niet meer baten. Een medewerker van de opvang was dusdanig ontdaan dat ze voor controle is meegenomen naar het ziekenhuis.

Vanmiddag is een traumahelikopter opgeroepen voor een incident in Zwolle Zuid. Er zou een incident hebben plaatsgevonden in de openbare basisschool De Octopus. Wat zich er precies heeft afgespeeld is op dit moment nog onduidelijk.

Bij de school aan de Provincieroute zijn meerdere ambulances en politie voertuigen aanwezig. Volgens de politie die de omstanders op ruime afstand houdt zou het gaan om een medisch incident.
Volgens onze fotograaf zou een volwassen persoon met een ambulance zijn afgevoerd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button