Kunst & CultuurNieuws uit ZwollePodcastsVoorpagina

Totaal Getikt: spelen met taal en typemachines in Zwolle

Leuk festival op 16 oktober in Assendorp

Zwolle – Honderdvijftig keer per minuut met een hamertje een letter op papier slaan en zo een verhaal schrijven. Wat een werk! Als je dat wilt dan bij je echter bij Totaal Getikt precies aan  het goede adres. Totaal Getikt is namelijk een type- of schrijfmachinefestival dat op zaterdag 16 oktober weer voor een vrolijk ratelend geluid zorgt op en rond het Assendorperplein in Zwolle. Organisator René Eijsink – zelf groot geworden tussen de typemachines en een groot fan – vertelde over het festival en de leuke workshops – bijvoorbeeld van Loesje – in Zwolle Actueel. En natuurlijk nam hij er ook één mee.

Hoofdgast is dit jaar de rotterdamse dichter Lars van der Werf. Hij geeft op zaterdag om 14.00 uur een workshop in Eureka. Maar ook Loesje – je weet wel, van die posters – is hoogst persoonlijk aanwezig voor een workshop.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button