Radio

Toppositie voor Calvin Harris

Na 12 weken Zwolse Top 30 superstip voor Schotse DJ en Sam Smith

Zwolle – In 2015 scoorde hij al eens een nummer 1 hit in Nederland met How Deep is your love. En vorig jaar was hij de meest verdienende DJ ter wereld. Geen wonder dat Harris het in de Zwolse Top 30 dus ook vaak goed doet. Ook zijn nieuwste single – samen met Sam Smith – doet het goed. In zijn twaalfde(!!!) week scoort Promises zelfs een Superstip. Maar of dat genoeg is om de gouden Davina Michelle van de eerste plaats te verdringen?

Kijk op www.rtvfocuszwolle.nl/zwolse-top30/ voor een overzicht van de nieuwe lijst.
Hans Versteeg heeft die ook in week 46 keer van jaargang 54 weer samengesteld.
Of – en dat is natuurlijk veel leuker  – luister donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur naar Radio Focus. Thomas van der Hooft neemt dan alle dertig platen weer met je door.

Klik op deze link om rechtstreeks naar Radio Focus te gaan.
De Zwolse Top 30
iedere donderdagavond 20.00 – 22.00 uur
Radio Focus NL

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button