RadioRadionieuwsStudio StadkamerTopPepper van de Week

TopPepper van de Week: Jaap Lamfers – Altied Underweegs

De hele week op Radio Focus

Zwolle – De vaste gasten van Grand Café Zuijdt weten het wel. Jaap lmafers is daar veel meer dan alleen uitbater. Regelmatig pakt ie één van de gitaren die overal in zijn café te vinden zijn en zingt dan mee met een nummer, of zingt een verjaardagswens voor een gast. Want Jaap is namelijk ook – en al heel lang – een heerlijke muzikant om naar te luisteren. zijn laatste single is Altied Underweegs. Radio Focus belde met Jaap over dat nummer én vertelde er direct achteraan, dat het de TopPepper van de Week is. 

Met de TopPepper van de Week zetten we iedere week een artiest extra in de schijnwerpers. Het liefst een artiest uit Zwolle of directe omgeving en het liefst een recent nummer. Maar altijd mooi. Ben jij ook artiest uit Zwolle en omgeving, meld je dan aan en wie weet ben jij de volgende TopPepper van de Week.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button