ColumnsKabelkrantNieuws uit ZwolleRadioTopPepper van de Week

TopPepper: Leon Moorman – Liefde

De hele week op Radio Focus

Zwolle – Eigenlijk had hij deze week ook zijn album ‘D-pop’ willen uitbrengen. Leon Moorman: “Als je album uitkomt, wil je het eigenlijk ook direct gaan spelen voor publiek. Dat lukt door de Corona-crisis niet, dus die release stellen we iets uit.” Gelukkig voor ons kwam wel de tweede single van het album uit. Na Moonshine, volgt nu Liefde. Een prachtig duet met Daphne van Ditshuizen.   

Met de TopPepper van de Week zetten we iedere week een artiest extra in de schijnwerpers. Het liefst een artiest uit Zwolle of directe omgeving en het liefst een recent nummer. Maar altijd mooi. Ben jij ook artiest uit Zwolle en omgeving, meld je dan aan en wie weet ben jij de volgende TopPepper van de Week.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button