PEC ZwolleSportVoetbal

Tony Kok nieuwe eSporter PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft een nieuwe eSporter aan de club verbonden. Tony Kok komt het komende seizoen voor de Blauwvingers uit in de eDivisie. Kok, afkomstig van FC Twente, was afgelopen weekend online de nummer één van de wereld en kroonde zich eerder drie jaar op rij tot Nederlands kampioen. De komst van Kok is in nauwe samenwerking met de eSports partner van de club Bundled tot stand gekomen.

Tony Kok: “Ik ben blij met mijn overstap naar PEC Zwolle en de kans die ik hier krijg. Deze club staat er goed op in de Eredivisie, aan mij nu de taak dit ook in de eDivisie te realiseren. Van mijn voorganger Bob van Uden en via mijn management Bundled heb ik goede verhalen gehoord over PEC Zwolle eSports. Van mij mag het seizoen dan ook zo snel mogelijk beginnen, want ik zie ernaar uit deze mooie club te vertegenwoordigen in de eDivisie en bij de vele andere partner-activiteiten.”

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle: “Met Tony haalt de club een wereldtopper binnenboord. We gaan dit seizoen een gooi doen naar een top vijf klassering in de eDivisie en hopen daarnaast ook aanwezig te zijn bij internationale events. Tony heeft afgelopen seizoen bij zijn oude club FC Twente een goede indruk gemaakt en zijn komst biedt ook op de gebieden van betrokkenheid en bereik mooie kansen. Naast Tony blijft ook Stefan Vellinga bij de club actief. Deze ‘PECMAN’ is een jongen uit de stad, die sinds de start van de eSports bij PEC Zwolle betrokken is en het goed doet bij de jeugd. Ook gaat de club komend seizoen in samenwerking met Bundled en de andere partners de jacht openen op game-talent uit de eigen regio. Daarover vertellen we later meer.”

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren