112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Toezicht en controle Politie Zwolle in buurt Twistvlietbrug

Zwolle – Afgelopen nacht hebben de wijkagenten Zwolle-Noord extra toezicht gehouden op en in de omgeving van de Twistvlietbrug tussen Stadshagen en Holtenbroek. Ze werden daarbij geassisteerd door meerdere collega’s van het team Noodhulp & Horeca. “Ons doel was om goed zichtbaar (preventief) te zijn, gezien wat er is gebeurd.”, melden de wijkagenten op Twitter. Naast toezicht werd er in meerdere wijken en in het centrum van Zwolle een verkeerscontrole gehouden. Daarbij werden 23 bekeuringen uitgeschreven.

Verkeersovertredingen

De meeste mensen gingen op de bon voor het niet voeren van fietsverlichting (14 keer). Daarnaast werden er bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen, mobiel bellen, rijden door rood licht, het niet dragen van een bromfietshelm, en onnodig claxonneren.

Blaastest

Zaterdagavond en -nacht zijn ook veel bestuurders onderworpen aan een blaastest. Drie hadden een glaasje te veel op achter het stuur.

De Politie Zwolle kijkt tevreden terug op de dienst: “Er was een goede samenwerking #horeca #veiliguitgaan #verkeer #handhaven #samenwerking #Zwolle’.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button