Carnaval 2020Nieuws uit ZwolleRadioStudio StadkamerVoorpagina

Tjakka 1 onderweg naar Sassendonk

'de mooiste vrouwen komen uit Zwolle'

 

Zwolle – Er waren wat Sassendonkers die de wenkbrauwen fronsten toen ze de naam van de nieuwe Prins van de Sassenbonkers hoorden. Emile Ratelband – zoals de rest van Nederland hem kent – zal de komende dagen als Prins Tjakka 1 ‘regeren’ over in ieder geval een deel van Sassendonk. Er was ook nog het verhaal van de ontvoering van zijn zoontje. Maar Ratelband vertelde vanmiddag dat hij wel degelijk onderweg is naar Zwolle en dat hij onze stad heel goed kent en in zijn hart heeft gesloten. al was het maar omdat “de mooiste vrouwen uit Zwolle komen”.  

Radio Focus belde vrijdagmiddag al even met de extraverte Ratelband en vroeg hem onder andere naar het motto waarop – als Tjakka 1 – dit weekend de Sassendonkers zal trakteren. Dat motto is: ALAAF, ALAAF, ALAAF!!! En hoewel het een simpel motto lijkt, heeft ie er toch echt over nagedacht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button