Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Karen Neervoort gaat ArtEZ begin 2015 verlaten

Karen Neervoort, directeur van de faculteit Theater & Dans, gaat ArtEZ begin 2015 verlaten. Zij is benoemd tot directeur van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

De afgelopen 7 jaar heeft Karen zich met grote betrokkenheid ingezet voor ArtEZ, en de faculteit Theater & Dans in het bijzonder. Zowel intern als extern- zij vertegenwoordigde ArtEZ onder meer in het sectoraal adviescollege kunstonderwijs van de Vereniging Hogescholen- wordt zij zeer gewaardeerd om haar inzet, kennis en persoonlijk optreden. Het verbaast ons dan ook niets dat, tijdens de zoektocht naar een directeur voor hun kunsthogeschool, Fontys het oog op haar heeft laten vallen.

Het vertrek van Karen is een groot gemis voor ArtEZ.” We begrijpen dat dit een mooie volgende stap is in haar carrière en wensen haar veel succes bij Fontys” aldus artEZ.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button