MuziekRadio

Tineke van Harten 10 gaat solo.

Het was heel even een verrassing toen bekend werd dat Tineke van het populaire duo Harten 10 met een solo single kwam. “Maar er is goed over nagedacht”, aldus Martien en Tineke. “Het nummer ‘Wat is Liefde’ is geschreven met Tineke in gedachten, en geeft mij de kans om even op adem te komen tijdens een optreden.” aldus Martien. “En daarbij speel ik natuurlijk de hoofdrol in de bij behorende clip.”

Het is een prachtig up tempo nummer geworden welke geschreven is door Andre Ekkelenkamp. Dit nummer kan wel eens een groot succes gaan worden, de paar keer keren dat het nummer live gedaan is werd deze al goed ontvangen door het publiek. “Het is een nummer wat goed blijft hangen bij de mensen, vooral door het Tsjoeke Tsjoeke Tsjoe” verteld Tineke, “als je Kedeng-Kedeng op papier ziet staan denk je toch ook ‘dat is gek’”, vult Martien aan. “Maar dat is wel een grote hit geworden. Ik durf wel te zeggen dat dit nummer van Tineke in de top tien van de Oranje top 30 komt.”

Volgend jaar 2 februari viert het duo hun 10 jarig bestaan. “Er staan voor die tijd nog mooie dingen te gebeuren, we zijn bijvoorbeeld druk bezig in de studio om een EP op te nemen die voor die tijd nog uit moet komen.” Tot die tijd moet men het even doen met deze single ‘Wat is Liefde”, en de vele optredens die nog gepland staan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button