Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Tijdelijke huisvesting Het Festival voor grootste deel geregeld

Zwolle – Dankzij samenwerking tussen de schoolbesturen van Vivente, Catent en OOZ is een oplossing gevonden voor de huisvesting van het grootste deel van de leerlingen van basisschool Het Festival. Het personeelsteam heeft maandag de hele dag gewerkt om de groepen ‘verhuisklaar’ te maken, teneinde dinsdag of woensdag te kunnen verhuizen naar een viertal locaties. Ondertussen wordt er nagedacht over de wijze waarop de schooltijden zo op elkaar afgestemd kunnen worden, dat er voor ouders voldoende tijd zal zijn voor het brengen en halen van hun kinderen.

Voor de groepen 3 t/m 8 zijn lokalen gevonden op vier schoollocaties in Stadshagen: De Boxem, De Paperclip, De Krullevaar en Klein Festival. Er is nog overleg gaande met de gemeente voor een vijfde locatie voor de groepen 1-2.

Directeur Dick Bremmer: “We zijn erg tevreden en opgelucht dat we welkom zijn op scholen die relatief dichtbij in de omgeving van Het Festival staan.” De komende dagen zal er nog veel werk verzet moeten worden om de Festivalleerlingen donderdag 2 november te kunnen verwelkomen op de locaties. Dick Bremmer: “Er valt nog veel te regelen, maar de eerste belangrijke stap is gezet!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button