AssendorpNieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Tijdelijke brug Stationsplein open voor verkeer

Zwolle – Auto’s en fietsers op het Stationsplein moeten vanaf woensdag over een tijdelijke brug rijden. De brug maakt deel uit van een omleidingsroute tijdens de aanleg van de ondergrondse fietsenstalling.

Het verkeer vanaf de Stationsweg naar de Westerlaan moet gebruik maken van de speciale brug. Op het Stationsplein werkt aannemer Boskalis aan de nieuwe ondergrondse fietsenstalling. Momenteel worden de wanden van de enorme bouwkuip geplaatst.

De tijdelijke routes op het Stationsplein voor wandelaars, fietsers en autoverkeer kunnen worden gewijzigd tijdens deze klus. Ook kan een omleidingsroute tijdelijk worden afgesloten. Dit wordt dan goed aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button