BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Tijdelijk geen doorgaand verkeer Rhijnvis Feithlaan vanwege werkzaamheden Enexis

Zwolle – Vanaf 10 januari tot en met 13 januari aanstaande is de Rhijnvis Feithlaan ter hoogte van de kruising met de Vechtstraat afgesloten. Gedurende deze periode laat Enexis gasleidingen in de Rhijnvis Feithlaan vervangen. Hiervoor moeten graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 17.00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Enexis laat de leidingen vervangen omdat het gasleidingnet in deze straat grotendeels in de jaren ’50 is aangelegd en nu aan vervanging toe is.

Omleidingsroute

Doorgaand verkeer over de Rhijnvis Feithlaan is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk. Omleidingsroutes zijn aangegeven via de gele omleidingsborden. In verband met de omleiding is de Menistenstraat, ter hoogte van de watertoren op de Turfmarkt tijdelijk opengesteld voor al het verkeer. Zodra de werkzaamheden aan de gasleidingen zijn afgerond, gaat de Menistenstraat weer dicht voor gemotoriseerd verkeer. Dit in verband met de bouw van appartementen in de watertoren.

Informatie werkzaamheden

Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de gasleidingen, neemt u dan contact op met de heer A. Peek van Enexis Netbeheer, telefoon 06-11743460, Email: arnold.peek@enexis.nl of de uitvoerder de heer H. Crediet van Enexis Netbeheer, telefoon 06-11314876, Email: harm.crediet@enexis.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button