112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Tienduizenden euro’s aan merkkleding gestolen bij Aldino Zwolle

Tijdens een snelkraak bij de exclusieve modezaak Aldino aan het Maagjesbolwerk is in de nacht van 13 december voor tienduizenden euro’s merkkleding gestolen.

Twee mannen op een scooter

Twee mannen kwamen rond 03.20 uur op een scooter via de Hofvlietbrug en de loopbrug over de Stadsgracht aanrijden bij het Maagjesbolwerk. In een oogwenk lag de ruit van de winkel eruit en hebben de twee mannen twee grote tassen gevuld met jassen en shirts van het merk Moncler.

Route vastgelegd op bewakingscamera’s

De snelkraak en een deel van de route is vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie heeft die nacht iets gezien? Wie herkent de daders aan de hand van hun postuur en kleding?

Tips ?

Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan ook anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Positie kaart bij benadering

 

Bron; RTV Oost, Onder de loep

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button