SchaatsenSport

Thomas a Kempis brons bij NK Scholenploegenachtervolging

Zwolle – Dinsdag stond het NK scholenploegenachtervolging op het programma in Breda. ’s Morgens heel vroeg vertrokken twee teams van het Thomas a Kempiscollege richting het zuiden. Het herenteam bestond in zijn geheel uit Stokvisdennenschaatsers, met B-junioren Mees Hulst, Joost Dekker en Quinten Meerveld en C-junior Donald Stappenbelt.

Voor het damesteam kwamen C-junioren Birte Tellegen en Bo Meijer van de Stokvisdennen uit en B-pupil Kate Lynn Schouten van Leisure World Skating Club. De meisjes werden nipt vijfde en mochten daarom niet de finale rijden met de laatste vier. De jongens gingen met de tweede tijd de finale in en werden heel knap derde.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button