Nieuws uit ZwolleRadioRadionieuwsStudio Stadkamer

The Snowwhites – live op Radio Focus

te gast in Studio Stadkamer Cultuur Café

Zwolle – The Snowwhites bestaan uit drie fantastische zangeressen en een band. Ze waren te gast bij Radio Focus in Studio Stadkamer Cultuur Café. Marieke Hiemstra ontvangt daar iedere woensdag een keur aan artiesten en kunstenaars uit de (Zwolse) culturele wereld. En als je drie zangeressen in je studio hebt, dan geef je ze natuurlijk ook een microfoon in hun handen. Deze bewerking van het Queen-nummer is geschreven door Karlijn Kunnen. De andere twee zangeressen zijn Toos Ligtenberg en Liesje van Gulck. Ze werden begeleid door Pieter Althuis.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button