CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaWeerZorg & Welzijn

Teststraat GGD zondag gesloten

Zwolle – Wegens de weersomstandigheden is landelijk code rood afgekondigd. Daarom zijn in regio IJsselland alle testlocaties en vaccinatielocaties vanaf morgen, zondag 7 februari, tot nader bericht gesloten.

Iedereen die voor zondag een afspraak heeft staan, ontvangt een sms en wordt door de GGD gebeld. Mensen hoeven dus niet zelf naar de GGD IJsselland te bellen. Zolang code rood geldt, gaan de test- en vaccinatieafspraken niet door.

Nieuwe afspraak test of vaccinatieMensen kunnen voor een test een nieuwe afspraak maken via de landelijke afsprakenlijn voor testen: 0800 – 1202.Voor een nieuwe afspraak voor een vaccinatie kan het nummer gebeld worden dat in de uitnodigingsbrief vermeld staat die eerder is ontvangen.’Is het druk bij de landelijke afsprakenlijn? Probeer het dan later nog een keer.’
Positief getest?
Voor mensen die positief getest zijn, kan het zijn dat zij iets later dan gebruikelijk door de GGD gebeld worden met de uitslag en voor bron- en contactonderzoek. ‘Blijf thuis en volg de maatregelen op.’, zo meldt de GGD IJsselland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button