BasketbalNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Terins en Diculescu van Landstede Hammers op pad met nationale teams

Zwolle – Felix Terins en Dragos Diculescu van basketbalteam Landstede Hammers zijn opgeroepen voor respectievelijk de nationale teams van Zweden en Roemenie. De twee missen daardoor de eerste trainingen van het nieuwe seizoen.

Terins is nieuw bij Landstede Hammers, maar gaat voor zijn periode in Zwolle eerst op pad met het nationale team van Zweden. Hij speelt met zijn vaderland een thuiswedstrijd tegen Duitsland (25 augustus) en gaat op 28 augustus op bezoek bij Israël. In beide gevallen gaat het om kwalificatiewedstrijden voor de FIBA Basketball World Cup.

Diculescu speelt met Roemenië allereerst een thuiswedstrijd tegen Portugal, dat treffen staat op de kalender voor 25 augustus. Enkele dagen later, op 28 augustus, wacht een treffen in en tegen Bulgarije. Het gaat hier om wedstrijden in het kader van de FIBA EuroBasket 2025 Pre-qualifiers.

Later in Zwolle

Beide spelers missen door deze wedstrijden de eerste trainingen van Landstede Hammers. Terins en Diculescu arriveren op 30 augustus in Zwolle en sluiten dan zo snel mogelijk aan bij de spelersgroep.

Gerelateerde artikelen

Back to top button