Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Teller verkochte kaarten Zwolse Theaters in 1 dag op 10.000

Zwolle – vanochtend hebben de Zwolse Theaters de tweede helft van het theaterseizoen afgetrapt met de verkoop van een aantal grote namen. Om klokslag tien uur gingen onder andere Racoon, Bert Visscher, Golden Earring, Plien & Bianca en Jandino Asporaat in verkoop. De teller staat nu op 10.000 verkochte kaarten op één dag.

Ronald Goedemondt en Bert Visscher

Direct werd duidelijk dat de artiesten een grote populariteit genieten onder ons publiek. Cabaretier Ronald Goedemondt spande de kroon: zijn show was binnen vijf minuten uitverkocht. Carlo van het Oever stond vanochtend al om half zeven voor de deur van Schouwburg Odeon. Om er zeker van te zijn dat hij als allereerste kaarten voor Ronald Goedemondt kon bemachtigen. Hij is ervoor uit Oss komen rijden. Een echte liefhebber.

Ook Bert Visscher bleek immens populair. De kaarten voor zijn show ‘Zelden zoiets gezien’ waren zo gewild dat we na een uur een derde én vierde show in verkoop hebben genomen. Voor vele andere grote namen waaronder Paul de Leeuw, Halina Reijn (Toneelgroep Amsterdam) en Paul van Vliet zijn nog kaarten beschikbaar.

In de nieuwe programmagids, die vorige week verscheen, presenteren de Zwolse Theaters het tweede deel van het theaterseizoen. Sinds de lancering van de eerste gids eind april is een groot aantal voorstellingen in première gegaan, zijn er scènefoto’s gepubliceerd, recensies verschenen en diverse voorstellingen bijgeboekt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button