KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoer

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Zwolle – Wie 55+ is en vragen heeft over reizen met het OV, kan gebruik maken van het telefonisch spreekuur en bellen met 038 – 303 70 10.
OV-ambassadeurs geven er antwoord op alle vragen over het gebruik van het OV.

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs.
De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Maandelijks

De maandelijkse inloopspreekuren voor senioren zijn helaas tot nader orde geannuleerd. Coronamaatregelen laten het niet toe. Mensen met vragen over het gebruik van het OV kunnen nu wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Wie wil weten hoe men een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Degene die meer wil weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of wie (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk is van OV maar nog niet weet hoe het werkt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. De OV-ambassadeur neemt met de beller het antwoord door.

Wanneer: maandag tot en met vrijdag Hoe laat: 10.00 tot 12.00 uur
Tijdstip: dinsdag en donderdag Hoe laat: 13.30 tot 15.00 uur
Wanneer: maandag en woensdag Hoe laat: 18.30 tot 20.00 uur

Telefoonnummer: 038 – 303 70 10

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Gerelateerde artikelen

Back to top button