Huis & TuinNieuws uit ZwolleSponsored

Te koop: Prachtig verbouwde stijlvolle stadswoning in Assendorp

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop op een mooie locatie gelegen woning die zó uit een sfeervol woonmagazine lijkt te komen! De woning is onder handen genomen en verbouwd tot een moderne en stijlvolle stadswoning.


Adres: Verenigingstraat 75 8012 BB Zwolle | Vraagprijs: € 259.000,- k.k.


Omschrijving

Deze woning lijkt zó uit een sfeervol woonmagazine te komen! De woning is onder handen genomen en verbouwd tot een moderne en stijlvolle stadswoning. De luxe afwerking, met name de zwarte stalen kozijnen (!), de verlichting en het hang- en sluitwerk, sluit naadloos op elkaar aan. Op de verdieping zijn twee ruime sfeervolle slaapkamers gecreëerd en een luxe badkamer met ruime inloopdouche, toilet en stoer betonnen badmeubel met dubbele wastafel.

Op een uitstekende locatie in het populaire Oud-Assendorp is deze luxe afgewerkte tussenwoning gelegen. De woning biedt veel woonruimte en beschikt over 2 slaapkamers en een luxe badkamer op de verdieping. Vanuit de nieuwe keuken is de op het oosten gelegen besloten tuin te bereiken. Achter de keuken is het moderne toilet te bereiken, in deze ruimte kan tevens de wasmachine en eventueel de droger geplaatst worden.

Verder is er een praktische kelder met daglicht aanwezig en in de tuin een gemetselde berging.

De Verenigingstraat is één van de meest ruim opgezette straten in het oude deel van Assendorp, wat het een zeer aantrekkelijke woonstraat maakt. Er is volop parkeergelegenheid, ook langs de Groeneweg. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht over de Groeneweg, mede door de groenstrook tegenover de woning. Zowel het stadscentrum als het openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vele winkels, restaurantjes en sportvoorzieningen liggen op loopafstand.

Aanvaarding: Beschikbaar in overleg.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1906 – 1930
Soort dak Samengesteld dak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking

Indeling

Woonoppervlakte 105 m2
Externe bergruimte 4 m2
Perceel oppervlakte 104 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen Douche en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder
Voorzieningen Dakraam en TV kabel

Overdracht

Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Aanvaarding Beschikbaar in overleg.

Buitenruimte

Aangebouwde stenen berging
Ligging In woonwijk en vrij uitzicht
Tuin 40 m² (10m diep en 4m breed)
Ligging tuin Gelegen op het oosten
Soort parkeergelegenheid

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button