LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Syntus verrast reizigers met rode rozen op station Zwolle

Zwolle – Reizigers van Syntus kregen dinsdagochtend Valentijnsdag  een rode roos aangeboden op station Zwolle. Met deze Valentijnsactie wou de vervoerder het steeds groeiende aantal reizigers hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Syntus.

Directeur Cees Anker: “Wij zijn blij met onze reizigers. Op Valentijnsdag spreek je hardop de waardering uit voor je relatie. Daarom vonden wij deze dag een goede aanleiding om onze reizigers duidelijk te maken dat we heel blij zijn met ze. Een rode roos zegt dat duidelijker dan duizend woorden”.

Omdat Syntus ook graag haar ruim 2000 medewerkers eens in het zonnetje wou zetten, krijgen ook zij een roos aangeboden. In totaal worden er op 14 februari zo’n 5.500 rode rozen uitgedeeld.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button